Images

lain dari biasa

korang normal jika ternampak perubahan pada blog aku ni. sekarang ni lebih trendy, sedap mata memandang, simple, sidebar lebih tersusun rapi untuk keselesaan para pengguna.

dah lama aku nak tukar background blog aku nih. cuma tak menyempat. seperti korang tahu aku dah abes exam an. masa nih orang2 cam aku nih, kena tunggu result dulu baru boleh balik ke tanah air. so nak dijadikan cerita adalah masa untuk aku menyempurnakan hajat diri yang sekian lama terpendam. malam tadi tak tidur kot edit dan siapkan semua.

masih lagi guna nama emansipasi. blog nih dibahagikan kepada beberapa bahagian. header, body, footer dan side bar. biar aku tekankan pasal sidebar je, malas aku nak cerita pasal benda lain. korang pun dah tahu kan?

side bar:
1) share : sila lah share blog aku yang menarik nih
2) suka-suka : semaikan sikap korang yg suka2 je tekan
3) post semasa : untuk baca 5 post yang terbaru
4) post lama : banyak cerita menarik kat blog aku nih. tak caya tekan la
5) tukang tengok : a.k.a follower la
6) kepala batu : siapa lagi kalau tuan punya blog ni
7) nota cinta : cari jodoh, berkenalan, jejalan, promote. semua kat sini
8) label : terbaru!
9) logo Gb : klik la utk join

2 comments:

  1. waaaaaaaa.. dah cute la blog lu.. hahha

    ReplyDelete
  2. ahahahaha..mcm tuan die kn???

    ReplyDelete