Images

ini bukan masa yang sesuai


hahahaha...
sejak akhir2 ini dah kurang terisi blog nih. sana sini sawang dah boleh nampak. selain berkabung untuk gaza aku juga sibuk dalam menyediakan diri menuju peperiksaan final. al maklumlah stadi last minute, sampai yang lain pun tak de masa nak peduli dah. so mintak maaf lah kepada mereka yang menanti post2 daripada aku( macam ada je). bermula 8hb-12hb nih final aku akan menjelma. tinggal beberapa hari lagi.
xde masa dah nih kena sambung stadi balik nih. tata!

p/s; oh ye! jgn lupekan doa utk aku berjaya! terima kasih

4 comments:

  1. all da best 4ur final k... :)

    ReplyDelete
  2. gua ucapkan selamat maju jaya.. :)

    ReplyDelete
  3. @ann
    thank u very much...doa sokmo...:)

    ReplyDelete
  4. @linglung
    untuk lu, gua pun ucp slmt mju jaye:)

    ReplyDelete