Images

suami toreh anu isteri

MELAKA: “Saya amat terkejut apabila suami tiba-tiba datang dari belakang sebelum merodok bahagian sulit dengan pisau pemotong buah menyebabkan saya menjerit kesakitan,” kata seorang jururawat yang menjadi mangsa kekejaman suami sendiri yang didakwa menoreh kemaluan wanita itu ketika memasak di dapur.
Wanita berkenaan berkata, suaminya, anggota tentera berpangkat sarjan, seolah-olah hilang pertimbangan apabila menoreh kemaluannya dalam kejadian di rumah mereka di sebuah taman perumahan di Bertam Ulu, dekat sini, kelmarin.


Akibatnya, wanita berkenaan yang parah terpaksa dikejarkan ke hospital dan menerima lebih sembilan jahitan pada kemaluan.


Mangsa yang berusia 40-an berkata, sebelum kejadian dia mahu memasak nasi untuk makan tengah hari dan membongkok untuk mengambil beras dalam tong apabila suaminya tiba-tiba datang dari belakang lalu merodok kemaluannya dengan tidak semena-mena.


Menurutnya, dia yang terkejut, terduduk dan meraung sambil menahan kesakitan manakala darah mula menitik ke lantai.


“Walaupun terkejut dan dalam keadaan kesakitan, saya tidak panik dan sempat mencapai telefon untuk menghubungi ambulans bagi mendapatkan rawatan.


“Suami pada masa sama seolah-olah tersedar daripada khayalan lalu cuba menawarkan bantuan untuk menghantar saya ke hospital sambil memujuk berulang kali, tapi saya menolak dengan baik walaupun dia turut menghubungi ambulans kerana sudah trauma dan ketakutan.


“Dalam tempoh 30 minit itu, saya terpaksa menanggung kesakitan sambil menahan darah mengalir kerana turut memikirkan anak bongsu berusia empat tahun yang melihat kejadian,” katanya ditemui di wad Hospital Melaka di sini, petang semalam.


Terdahulu, mangsa yang berasal dari Muar, Johor, dikunjungi rombongan Pembela BN Negeri Melaka diketuai Ketua Penyelianya, Amir Hamzah Aziz dan Penyelianya, Melvin Tan.

Jururawat berkenaan berkata, dia pelik apabila melihat perubahan tingkah laku suaminya apabila lelaki berkenaan yang tidak pernah memasak, tiba-tiba mengambil jurusan perhotelan di sebuah kolej di negeri ini bagi kursus peralihannya sebelum menamatkan perkhidmatan dalam tentera.


Malah, katanya, seminggu sebelum kejadian suaminya juga menunjukkan sikap berbeza apabila dua kali mencekiknya menyebabkan timbul persoalan kemungkinan dia mengalami tekanan.


“Berikutan itu, saya mungkin tidak akan tinggal bersama suami untuk sementara waktu kerana bimbang kejadian sama berulang.


“Namun, saya masih sayang padanya (suami) dan sudah memaafkan perbuatannya,” katanya

p/s: ya allah kau selamatkan manusia dari syaitan yang direjam.


sumber :harian metro online

12 comments:

  1. wau..suami gila..
    manusia macmnih pun wujud..
    masyallah..

    ReplyDelete
  2. @saffuyahosman
    jgn tak taw...ha!

    ReplyDelete
  3. entahlh mcm2 skrg ni. ngeri bila memikirkan. mintak2 Allah menjauhi

    ReplyDelete
  4. x tau lah apa yg ada dalam kepala hotak dia.hai salam,saya ada follow blog awak,harap sudi follow saya ek.http://mumcollections.blogspot.com .abadikan potret tersayang dalam sulaman.

    ReplyDelete
  5. baca berita tu...terasa ngilu....

    ReplyDelete
  6. @ admin
    luar sedar kot...
    thanks btw. i'll visit n follow u later

    ReplyDelete
  7. pliz pliz pliz... jangan salahkan suami dulu. things that we thought we KNOW, but maybe we DON'T KNOW:

    1) betul ke si husband tu depressed?
    2) adakah the wife is really INNOCENT? are u sure that she is not GUILTY at all?
    3) doktor belum keluarkan sebarang kenyataan mengenai mental status si suami tu...

    tunggu........

    ReplyDelete
  8. kene buat ke ape laki dia ni..ksian dow!

    ReplyDelete
  9. @abang faizul
    betul jugak ckp abg faizul...kena siasat dulu

    ReplyDelete
  10. @yorke kun
    mungkin jugalah

    ReplyDelete