Images

.::seperti pelancong tapi bukan pelancong::.

baru pulang dari petaling jaya, sahabt2 ku membawa "pelancong asing" ini ke gerai nasi lemak...
akhirnya tertunai gak hajat an, cam ibu2 mengandung plak rase...hahaha
makan nasi lemak dapat plak otak2, tak cukup tambah roti telor dah abes makan minum plak sirap limau...

habes makan lepak dataran merdeka, jln2 tgk malaysia kemudian ke bukit G dan pulang.

nikmat makanan malaysia harus dinikmati sementara masih ada masa, kang mencari plak kat mesir nanti...

p/s: kenyang, tak larat da nih...

viva la vida,

12 comments:

  1. bapak best dot...tggu aku sampai....masih mengayuh sampan...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...aku tunggu ko, walau seribu hari pon...
    agk2 pendayung karam, pndi2 arr idup...hahaha
    weyh tolong pindah brg aku taw...huhuhu

    ReplyDelete
  3. hahahahah...
    apa reaksi mak ko pabila dikejutkn oley kehadiran ko dot??

    ReplyDelete
  4. hahaha...aku nak kuar g kedai, kebetulan mak aku balik on the same time, pastuh aku bag salam...then dia terkejut, aku turun keta jmp mak aku, smpi die tolak kepala aku sbb tak bgtw dia aku nak balik tapi dlm mode manje2 arr...hahahha

    ReplyDelete
  5. weh..balik x g taw pun..
    ha3..
    welcome home :P

    ReplyDelete
  6. ehhhh bukan aku da bgtw ke???

    ReplyDelete
  7. selamat menikmati makanan malaysia! :D

    ReplyDelete
  8. hahahha...
    bukan restoran GMN ade nasi lemak..
    hahhaha... wat eva.. smlm pun dah lepas geram kat FARIS MAJU.. hahahha..... Anip... bkn mak bapak dia tkejut.. tat duwenk pun.. ingat balik afro.. tapi dah street abis.. new bedot on the lable.. hahhaha:))

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. bby: thanks, gud luck 4 ur results

    ustat due: mmg ar restoran GMN ade gak, tapi feel tu penting...hahaha, terkezot erk, saye kan bedot yg baru...hahaha
    thanks to ustat duwenk bawak g faris maju n blanje makan. ayam madu beb, layan doe, serius memori...hahahaha

    ReplyDelete
  11. hahahhahah
    lu olang tgu wa kt BANGI!!!

    ReplyDelete
  12. watpe kat bangi doe??? pindah umah ke??
    hahahahaha

    ReplyDelete