Images

.::Zahmah::.

Zahmah ialah bahasa arab amiyah
yang membwa erti sibuk...
bukan penyibuk ke, kuih sibuk ke, atau
orang yg bernama sibuk
tapi sibuk, alah busy...faham?
tapi topic ni bukan ruangan pendidikan or ape
ape yang aku nak tekankan ialah sibuk...haha

oleh kerana pagi yang gelap kini sudah terang
maka, hari ini bakal menjadi hari yg agk sibuk,
wlpn sebelum ini ade juga hari yg sibuk namun
hari ini bakal menjadi hari yang sibuk...

bgn pagi hantar ammar (aku setiap pagi mmg jadi drebar, serius kaco tdo aku)
pastuh 9am-4pm DELL nak antar laptop(xde ari lain ke??),
then nak pi shah alam uruskan zakat(amatlah penting, so aku tak kesah sgt)
tadi ayah plak suruh renew road tax motor dia kat jpj(nak kene amik nombor, beratur pjg, adess)
petang kene amik 2 org adekku(biasak arr drebar mane de part time smue full time)
n gi bazaar ramadhan (ini kewajipan...haha)
pastuh malam smayg tarawikh(ini amaln aku...haha tak ble blah)

dahla sejak kebelakangan ni aku mengalami
sindrom tak boleh tidor...
apatah lagi sejak malam tadi aku baru tdo
4 jam...
pusing kanan tak mau tido...
pusing kiri tak mau tido...
bgn bace buku, suratkhabar
try smbg tdo lagi...
tapi hampa...
adessss
sgt siksa apabila kita mahu tdo
tapi ade yang tak izinkan...

p/s: ammar ialah adekku

viva la vida,

3 comments:

  1. waa..
    zahmah btul nampaknye..
    hehe..
    kim salam kt ammar ek..
    :P

    ReplyDelete
  2. hehe...ammar yg mane nih?? haha

    ReplyDelete
  3. haha.ammar yg tu la.ammar mana lagi.apa la afq ni. :P

    ReplyDelete