Images

Cara Nak Cantik Secara SemulaJadi / Natural Beauty

Semua orang suka cantik, tipulah kalau korang tak suke ada orang puji korang cantik (kan3?). tak kisahlah apa tujuan korang nak cantik. sesetengah tuh nak cantik sebab nak goda orang kaya, sesetengah tuh nak cantik sebab nak join group yg menonjol kat sekolah, yang laki-laki plak nak kacak sebab senang jadi playboy(hahaha).
yang perempuan rimas dengan dagu berlapis, yang lelaki sampai sekarang masih single(gituhh).

so macam mana nak cantik/kacak secara semulajadi? ini rahsianya;

selalunya kita tengok lelaki yg ada 6 packs or yg athlete semua kacak2. sebab apa? sebab diaorang bersukan dan bersukan itu sihat. macam tuh jugak dengan perempuan. contohnya tengok trainer The biggest loser/goalkeeper USA. Hot tuhhhh!!!

yupppp! BERSUKAN. mengeluarkan peluh secara berkala, konsisten dan istiqamah! nakkan sesuatu yang baik kita kena bayar harga yang mahal sedikit dari yang biasa (tak gitu?). bila bersukan kita jadi sihat, bila sihat toxin kurang itu yang jadi lebih kacak dan cantik

tengok mereka2 yang mengamalkan gaya hidup sihat:

Goalkeeper USA. HOT tuh!!!


Sazzy Falak ni pun pergi gym taw

Pelakon Kegilaan Ramai, Remy Ishak


Jillian Michaels, trainer Biggesst Loser

Bob Harper, trainer biggest loser

p/s; kalau kurus dan cantik cara selain daripada bersukan ketiak tetap busuk juga. kalau bersukan ketiak wangi, tak caya trylah


2 comments:

  1. untuk pengetahuan semua. wan yg komen kat atas nih pun salah satu orang yg bersukan. dulu dia tak hensem. sekarang hensem gila + badan dah ketul2 dah

    ReplyDelete