Images

.::bunyi bebola ayam sedang dimasak memang ngilu::.

lately, aku asyik update blog aku. korang pon bole prasan an??? utk korang gak aku update, lagi2 tuk followers aku, aku taw arr korang menanti setiap ruang mahupun perincian yg bermain di benak seorang insan bernama afiqrozain. aku tak salahkan korang kl korang nak jadikan afiqrozain nih 'idol' korang dan aku juga tak salahkan korang kl korang nak bergaya seperti seorang afiqrozain...smuenye terpulang arrr an...aku nih bukan bagus sgt pon an...hahahaha

dan kembali menempuh hari2 di malaysia, cube menikmati sebaiknya, sebelum pulang kembali ke negara persemadian firaun. walaupun rasa buhsan itu ada, tapi sebab MALAYSIA, byk perkara spjg 20 tahun berlaku kat cni, so tak ade ape utk rase buhsan itu...

oh ye! aku juga sedang dalam ke arah proses mencipta lagu baru bertemakan SAHABAT. dah lame da aku nak wat lagu tema seperti SAHABAT nih. malam semalam dah kumpul material, lirik pon sket dah siap tgg nak dimasukkan music saje. dan sebenarnye aku ada sebab tersendiri utk menciptanya, menghargai sahabat2 yg berada di sekeliling aku, layan perangai aku yg selalunya mmg aku sengajakan an. especially utk sahabat yg sentiasa rapat ngn aku di saat aku gelisah, gelisah dan gelisah...hahahahaha
tapi tuh arr masalahnye gitar pon 'rongak' so memakan mase sket kot proses pembikinan single terbaru nih...hahaha


*gambar hiasan

p/s: sedap gak bebola ayam aku goreng nih...

viva la vida,

6 comments:

  1. aicehceh..
    dah kembang setaman nmpknya..
    bergaya dan dijdkan idol ye?
    nnt akan di pk pk kan yah.. ;)

    And statement ni,

    'dia' pernah kata ; "couple tak semestinya forever, but kawan pasti selamanya"

    sgt sgt sgt sgt btul..

    ReplyDelete
  2. hahahaaha...ape yg kembang setaman???
    bukankah itu realiti...hahaha

    tula cam btol jer an statement tuh, tapi kl jage hubungan sebaik mungkin barangkali hasilnye selamanya juga...

    hahaha....

    ReplyDelete
  3. uiks afiq!!
    da ade kt mesia ek..bes kan..hehe
    btw,bace2 post kt bwah bru prasan kite balik on d same date..24th..haha..baek ko thanx kat anep sbb dr duk sane lame2 teseksa kot..bukan kah rmai org jeles sbb kite nye tiket awal dulu..hak3..
    btw,have a blessfull hols =)

    ReplyDelete
  4. samhah , tula pasal aku ade terbace blog ko n ko juge ade tulis ko blk 24th. tapi apsal tak nmpk erk??? ko nek emirates or egypt air??
    hahaha, btol gak cakap ko, rmi duh yg jeles ngn kepulangan kite yg awal nih...
    anwy wish u have a super fantastic holiday too~...

    p/s: anp thanks arr doe, kl ko tak tukar takde arr aku dimsia seawal ini...hahahah

    ReplyDelete
  5. xde hal r broo...
    wlopon yg laen ponn ingin ku bawa...
    tp x kesampaian...

    ReplyDelete
  6. pe kah maksud kata2 ko itu>???

    ReplyDelete