Images

.::bad day::.

really2 bad day for me today!!! actually last night me slept at ukm... i forgot to inform my parents bout it!!! so berulanglah tragedi pahit+hitam...haha
my mom igt i kene culik tyme baru balik dari keje, ye arr diaorg mesej n call tak agkt...my mom yg de meeting with her boss terpakse batalkan becoz of me...and my dad yg bersemangat utk ke kerja terus amik emergency leave... actually aku pon tertanye2 apsal aku tak agkat phone when my mom call mase tuh kol 5;30am...adesss...then jadik camni aku dah nyusahkan hidup kedua ibu bapaku...mak aku dah tgg kat tmpt keje aku since 10am and my dad jejak my routine path...
kerja pon tak tenang(rase bersalah) down gile babi, smpi terpakse mintak rest from supervisor, naseb baek supervisor tu faham...lepas solat maghrib rase tenang sket...
aku smpi dah malu nak mintak maap ngan my parents, ye arr it happened for the 2nd tyme ...trus aku mintak kat supervisor aku nak keje full time everyday(malu beb)...
adess n aku duduk seorang diri mengenang dose2 aku sbg hambenye yg SANGAT2 lemah n also sbgi anak yg SANGAT2 teruk...really...
hope my parents tak TER lalu risaukan anaknye yg dah besar nih...n also i hope it will never happen again...NEVER...I really hope for it!!!

"ya Allah berikan aku hidayahmu kembali seperti mane kau berikan aku dahulu"

aphids:( 150708;11:53pm

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. sabar je la afiq ek..hidup ade naik turunnye..ade happy ade sedey..ade nasib baik ade nasib malang..biasela tu..

    ReplyDelete
  3. be cool bro. ihope ul' be ekey.

    ReplyDelete
  4. eyt..
    lek2..
    cool beb..
    biaselah tuh..
    aku pon penah gak..
    kisah aku lagi terok dari kau..
    tabah yer..
    nnt lame2 ok la tuh..

    ReplyDelete
  5. eyh afiq,ko keje secret recipe yg seblah kfc tuh ke? yg sederet dgn bank muamalat?
    hu3..

    ReplyDelete
  6. yup...sblh kfc...tapi takde lah sederet bank muamalat!?!?

    ReplyDelete
  7. bukan sederet ke?
    hu3..
    xpe3..
    t aku dtg membeli kek disana ye..
    ha3

    ReplyDelete