Images

.::Selamat Kembali Belajar::.

Selamat kembali belajar kepada member yang nak masuk universiti, pergh naek taraf...
malam ni last day aku lepak ngan member2 sebelum diaorang masuk belajar on 29/06/2008..bye2...ha3 aku da abes, diaorang baru nak stat...pasni aku nak lepak ngan sape??
so selamat belajar, belajar rerajin, jgn memalas, jgn ponteng kuliah...
malam terakhir bersama sebelum memasing sibuk mengejar citer2 tapi yg slacknye aku penat so tak bape enjoy masa lepak tadi yalah tempias dari ari sukan kat ukm...bayangkan tdo kol 5am pastuh esoknye ari sukan nak kene kumpul kol 7am...lepas dah pepenat sehari bersukan esoknye plak ada majlis penyerahan sijil nak kene kumpul kol 8am plak..time mane aku dapat rehat n nikmatnye lagi TIDOR...

tapi takpe member nye pasal, mane taw lepas nih dah tak jumpa hehe...pasni jgn lupe gua arr...dah berjaya naek keta mewah jgn berlagak kang aku pakai yang lagi mewah baru taw...haha

ok..."salam taufik wa najah"

(aphids;29/06/2008;12:48am)

7 comments:

  1. air tin ap r?
    moyyah tinniah eh?
    tak nh dgr pon ustd ckp..hehe..
    suke2 ht je..

    ReplyDelete
  2. taaakkk..ad air tin..ustd ckp...ad3..

    ReplyDelete