Images

.::I'm Back::.

waduh sudah lama tidak aku kemaskini blog ini... al-maklumla sibuk menuntut di Ukm...
I really enjoy my life at UKM...being with my friends make me feel good...haha
barula Remaja beb!!! sudah masuk minggu yang terakhir pengjian ku di Ukm dalam mase yang same tawaran dari IPTS and IPTA pun menyerang... aku dapat UPM (sains Komp), UniKL (Mestech), MSU (Medic)...yang mana satu pilihan di hati?? hanya Allah sahaja yang tahu...hehe
Minggu2 terakhir di UKM membuatkan aku berfikir sejenak yang masa sudah singkat untuk ku luangkan bersama2 member2 yang aku kenal...baru sebulan kenal tapi rapatnye mcam dah lame kenal...itulah nikmat persaudaraan
harap2 member2 aku smue akan berjaya sampai ke mesir...
LAst but not least...gud luck frens n hope Allah akan memberi petunjuk untuk hamba ini memilih masa depan yang terbaik...ALLAHUAKBAR!!!!

aphids/22jun2008/5:37pm

6 comments:

  1. hope ur making the decision to stay for egypt... ;)

    ReplyDelete
  2. bagus la ank2 buah aku nih...bahagia hidup...hu3

    ReplyDelete
  3. kitorg mmg bagus!mumtaz!
    tayyib!mumayyiz,eh tu ap..
    ni jd ke tak ni stay egypt?

    ReplyDelete